Felicia "Felle" Krööger

Ung och hoppig mekaniker

Description:

Småväxt mutant i sina tidiga 20 med en extra arm som lamt sticker ut strax till höger om naveln. Felles högra öga är även fixerat rakt fram vilket gör att det ser ut som att hon har ett vidgat synfält även om det inte fyller någon funktion för henne alls. Ofta döljs ögonen bakom ett par rejäla googles med svart glas som är Felles käraste ägodel. Hon bär alltid samma grova arbetskläder som luktar av metanol och har otaliga fickor fyllda med allt från skruv till lunchmackan.

Livet har varit svårt mot Felle och präglat henne till att hoppa till vid minsta ljud, och tillit är något som kräver stora bedrifter för att förtjänas. Om någon börjar prata om mekanik slås dock en annan sträng an och lossar munlädret som sen inte kommer stängas fören kvällen övergår till natt.

Bio:

Felle föddes i en oerhört rik och inflytelserik adelsätt, till hennes föräldrars stora panik när de såg den extra lemmen som stack ut ur hennes mage. Illa kvickt skickades hon bort och förklarades ett missfall. Föräldrarna var dock inte så hemska och betalade för att hon skulle få en bra uppväxt i en inte allt för illa ställd mutantfamilj, de kom rentav för att träffa henne ibland. Detta tog dock slut på hennes 17:e födelsedag när ättens överhuvud fick reda på hennes existens och skickade en knivjunker för att avsluta hennes sorgliga existens. Hon fick ett tips och gick till sjöss men vet att hon aldrig kan vara riktigt säker från ätten; hon är en olycka som väntar på att hända i deras ögon.

Hon jobbar som daglönare och extraknäckar hemma med en hembyggd destillator men drömmer om att någon gång öppna en egen mekanikverkstad i Bytingen.

Felicia "Felle" Krööger

Projekt Mutant Barkefors